NBC-lezing nieuwe FCI IGP Reglement
hier vindt u de sheets van de presentatie
U wilt graag trainen met uw Boxer
kijk hier voor een kringgroep bij u in de buurt

Onze boxer, een hond om te hebben...

Een slogan uit het verleden van de nu 118 jarige Nederlandse Boxer Club én....nog steeds actueel ! De NBC is er voor de boxerliefhebber in de ruimste zin van het woord. Fokkers èn particuliere eigenaren van boxers moeten zich er thuis voelen. De NBC wordt min of meer "zichtbaar " door:

 

  • "Onze Boxers ", een tweemaandelijks magazine in kleur met een schat aan achtergrondinfo over het wel en wee van dit prachtige ras.
  • De website, met veel actuele informatie, zoals uitslagen van shows.
  • De Kampioenschapsclubmatch, een jaarlijks NBC evenement waar een groot aantal boxers "zich laat zien " !
  • Jonge Hondendagen, georganiseerd door de boxerkringgroepen in de regio.
  • Training en Africhting bij de verschillende boxerkringgroepen

 

Doelstelling van de NBC

De vereniging heeft ten doel fokkers en liefhebbers van Boxers tot elkaar te brengen en geïnteresseerden voor de fokkerij van dit ras voor te lichten.

 

Redactie "Onze Boxers"

Loes van Nieuwland, eindredactie

Dit officiële clubblad van de Nederlandse Boxer Club, verschijnt zes keer per jaar en wordt gratis onder alle leden verspreid. Een los abonnement op het clubblad is niet mogelijk. Indien u vragen, opmerkingen, suggesties heeft of u wilt een bijdrage leveren voor het blad, neem dan contact op met de redactie, e-mailadres: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Website

Vragen of opmerkingen over de website. Mail naar de This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Pupinformatie

Op de puppylijst van de Nederlandse Boxer Club worden slechts nesten vermeld die voldoen aan de eisen van de club (gezondheid en exterieur). Indien u aanschaf van een pup overweegt, neem dan contact op met de pupinfo:

Désirée de Bake
Telefoon: (0229) 20 19 86
E-mail adres:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.