NBC-lezing nieuwe FCI IGP Reglement
hier vindt u de sheets van de presentatie
U wilt graag trainen met uw Boxer
kijk hier voor een kringgroep bij u in de buurt

Let op:
Op examens georganiseerd door kringgroepen van de Nederlandse Boxer Club dient het aantal boxers t.o.v. het minimum aantal door de FCI voorgeschreven aantal deelnemers te allen tijde bij aanvang “de helft + één” te bedragen. Momenteel betekent dit per examen een minimum deelname van 3 boxers.

Op de deelnemers- en uitslagenlijst dient bij iedere deelnemer het lidnummer van de overkoepelende landelijke werkhondenvereniging te zijn vermeld. Deze resultatenlijst is net als alle andere examendocumenten te downloaden op www.houdenvanhonden.nl met de NBC-kringgroepcoördinatorinlog zoals iedere kringgroep deze van de kringgroepcoördinator op 7-1-2017 per mail aan alle kringgroepsecretariaten heeft gezonden. Het is niet toegestaan gegevens van het NBC-profiel op deze site met de inlog te wijzigen!!! Helaas kunnen wij deze niet afschermen. U dupeert dan andere kringgroepen, zij kunnen dan niet meer inloggen.

  • Na afloop van het examen dient een “Word versie” van de deelnemers- en uitslagenlijst binnen 7 dagen gelijktijdig te worden gemaild naar zowel , e.e.a. conform art. VI.1 van het CWH-evenementenreglement. Het door de keurmeester ondertekende exemplaar dient in het kringgroeparchief te worden bewaard.

 

Aanvraagformulier voor een examen of wedstrijd

Verplicht veld

Invalid Input

Verplicht veld.

Verplicht veld.

Verplicht veld.

Verplicht veld.

Verplicht veld.

Verplicht veld.

verplicht veld.


Verplicht veld.